HU/EN/DE/SK

Házirend (Jurta szabályzat)

1. A jurták elfoglalása és a számla rendezése érkezéskor 14:00 órától - este 18:00 óráig lehetséges, távozás napján a jurtát 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni!

2. A szálláshoz tartozó félpanziós étkezést a Zsindelyes Vendéglőben tudja elfogyasztani: Reggeli: megbeszélés szerint (9:00-10.00 között); Vacsora: 18.30-ig Félpanziós ellátáson kívül is tudunk étkezést biztosítani a Zsindelyes Vendéglőben.

3. A jurtákban ételt és italt fogyasztani, állatot behozni valamint dohányozni TILOS! Étkezni a kihelyezett asztaloknál és padoknál lehet, a jurtákban élelmiszert ne tároljanak, mert a jurta kialakításának, természet közeliségének megőrzéséből adódóan az apró bogarak minden étel, ital szagra megjelennek!

4. A Jurta szállás és a Zsindelyes területére (beleértve azok szabadtéri területeit is) alkoholos italok behozatala nem megengedett!

5. Kérjük, hogy cipővel, csak a linóleumig menjenek, onnan zokniban haladjanak tovább.

6. A jurtákban egyéni fűtőberendezések használata, vagy más berendezések fűtés céljára való üzemeltetése, valamint a főzés nem megengedett.

7. A jurták ajtaját kérjük, mindig csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a beeső csapadék tönkreteszi a berendezéseket.

8. A jurták vázszerkezetére nehezebb tárgyakat akasztani, arra felmászni, húzódzkodni azon, szigorúan TILOS!

9. A jurták felszereléseit onnan kivinni, szigorúan tilos!

10. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a Zsindelyes Vendéglőben, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük.

11. Kérjük Önöket, hogy a jurtákat tartsák tisztán, használják a folyamatosan ürített szemeteskukákat!

12. Kérjük, hogy a jurtákhoz tartozó mellékhelységeket és zuhanyzókat olyan állapotban hagyják, ahogyan Önök is találni szeretnék!

13. A vendégek poggyászáért és értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk!

14. A jurták vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

15. Az okozott károkat valamint a hiányzó eszközök árait kötelesek a helyszínen megtéríteni.

16. A szándékos és gondatlan rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után!

17. Kutya bevihető a Zsindelyesbe kizárólag pórázon, a jurtába egyáltalán nem

18. Tűzrakás nem elérhető a vendégek számára, kivétel Dobkör

© Dobogókőért Közhasznú Alapítvány - Minden jog fenntartva
Weboldal: